Hur man gör: ta bort plastplattan / frontplattan på ett säkert sätt från den optiska enheten

Hur man gör: ta bort plastplattan / frontplattan på ett säkert sätt från den optiska enheten
I den här instruktionen förklarar vi hur du på ett säkert sätt kan ta bort plastpanelen / frontplattan / frontplattan från din DVD eller Blu-ray-enhet. Plasthylsan är lätt att ta bort men det är också lätt att bryta ett av klämmorna från ramen. Om du använder en liten platt skruvmejsel och följer stegen nedan kan du förhindra att ett av dessa klipp bryts. När ramen har tagits bort kan du lägga till den i din HDD Caddy.

🎥 Om du har problem med att ta bort ramen, kontrollera den här videon för ytterligare instruktioner.

Steg 1 öppna magasinbelastningen från den optiska enheten

Öppna den optiska enheten och ta bort den från den bärbara datorn. Om du redan har tagit bort den optiska enheten från din bärbara dator kan du använda en bindare i det lilla hålet på framsidan av ramen för att öppna magasinet.
Öppna din optiska enhet något och ta bort den från den bärbara datorn

optiska

Steg 2 Tryck in den vertikala klämman

Använd en liten platt skruvmejsel och tryck den högra vertikala klämman inåt och sedan framåt. Det börjar lätt släppa loss. Tryck försiktigt upp den.
Tryck höger klämma inåt och framåt.

vertikala klämman

Steg 3 Ta inte bort ramen ännu

Det vertikala högra klippet är nu från sitt läge men tar inte bort ramen ännu. Tvinga inte in ramen från den optiska enheten.
Vertikal höger klipp är nu från sin position.

 inte bort ramen ännu

Steg 4 Tryck vänster horisontell klämma

Lägg den optiska enheten upp och ner. Använd en liten platt skruvmejsel och tryck den vänstra horisontella klämman inåt och sedan framåt. Det kommer också att dyka upp ramen från DVD-enheten.
Tryck horisontellt vänster klämma inåt och framåt.

vänster horisontell klämma

Steg 5 Ta bort ramen

Det vänstra horisontella klämman är nu från sitt läge och ramen kan enkelt tas bort. Alla klipp lossnar från den optiska enheten.
Det vänstra horisontella klippet är nu från sitt läge

Ta bort ramen

Steg 6 (sista) Sätt på ramen på din HDD Caddy

Sätt på ramen på din HDD-kaddy. Se till att du startar från höger till vänster eller annars kommer inte klippen att anpassas ordentligt. Om du inte startar från höger till vänster passar ramen inte in i HDD-kaddjan eftersom klippen blockerar skärmen.
du kan montera ramen på din hdd caddy

 Sätt på ramen på din HDD Caddy

Se de två videorna om hur du tar bort ramen

Nedan hittar du två videoklipp. Den första visar standardvägen. Om detta inte fungerar, vänligen titta på den andra videon för en alternativ och säker metod för att ta bort ramen och minimera risken för att bryta av ett av klippen.

Videospelstandard för att ta bort ramen:

Om du har problem med att ta bort ramen kontrollerar du videon nedan. Den här metoden minimerar risken för att bryta ett av dina klipp:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *